Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-09 B - BARBELL RACK

GR PRO SPORT GR-09 B - BARBELL  RACK
GR PRO SPORT

GR-09 B - BARBELL RACK

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-09 B - BARBELL RACK

Професионален Фитнес држач – сталак за рачките (шипките за држење на тежините), како опрема на фитнес центри.

 

Состав:

Изработен е од метал со одредени делови од сталакот се со силиконска гума и обложување.

Употреба:

За поставувње на рачките (шипките за држење на тежините) или на комплет тегови со се тежини.

Tyxo.bg counter