Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-09 C - ACCESSORY RACK

GR PRO SPORT GR-09 C - ACCESSORY  RACK
GR PRO SPORT

GR-09 C - ACCESSORY RACK

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-09 C - ACCESSORY RACK

Сталак наменет како опрема на професионални фитнес центри.

Состав:

Професионален Фитнес држач – сталак за додатоци (куси и долги шипки) како опрема на фитнес центри. Изработен од метал со одредени делови од овој сталак се со силиконска гума и обложување.

Употреба:

Сталак за фитнес додатоци.

Tyxo.bg counter