Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-10 A - ABDOMINAL

GR PRO SPORT GR-10 A - ABDOMINAL
GR PRO SPORT

GR-10 A - ABDOMINAL

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-10 A - ABDOMINAL

Фитнес справа, чија што цел е оптоварување на стомачната мускулатура.Оваа Фитнес справа е задолжителна за секоја професионална фитнес теретана и за секој атлет кој сака да ја подобри стомачната мускулатура. Корисен начин за тренинг, не се оптоваруваат зглобовите и се создава чувство на удобност, стабилност и безбедност за време на тренинг. Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост.

GR-PRO SPORT, ни нудат професионална фитнес справа со идеална форма што овозможува при тренирање, телото да се чувствува максимално удобно. Функционалноста му е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите. Користен е современ дизајн и компјутерска прецизност при изработката на оваа фитнес справа.


Состав:

Изработката е од метал, силиконска клупа, теговите се покриени со плексиглас преграда. Има осигурувачи за обвивката на конструкцијата. Челично јаже.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри.  Се користи за тренинг на стомачната мускулатура.

Tyxo.bg counter