Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-11 A - CHEST PRESS

GR PRO SPORT GR-11 A - CHEST PRESS
GR PRO SPORT

GR-11 A - CHEST PRESS

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-11 A - CHEST PRESS

Фитнес справа, чија што намена е за тренинг на машки атлети. Справата овозможува многу добро оптоварување на мускулите на градите. Корисен начин за тренинг, уредот не ги оптоварува зглобовите и создава чувство на удобност, стабилност и безбедност за време на тренинг. Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост.

GR-PRO SPORT, ни нудат професионална фитнес справа со идеална форма што овозможува при тренирање, телото да се чувствува максимално удобно. Функционалноста му е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите. Користен е современ дизајн и компјутерска прецизност при изработката на оваа фитнес справа.

Податоци за справата:


Тежина на тегови: 114 кг.

Тежина на конструкцијата: 144 кг.
Вкупно тежина на уредот: 258 кг.
Должина: 111 см.
Ширина: 147 см.
Висина: 150 см.


Состав:

Справата е изработена од метал, силиконска клупа, теговите се прекриени со плексиглас преграда, гумирана е платформата за туркање. Челично јаже и осигурувачи за обвивката на конструкцијата.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри. Се користи за тренинг на мускулите на нозете.

Tyxo.bg counter