100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-18 A - LEG EXTENSION

GR PRO SPORT GR-18 A - LEG EXTENSION
GR PRO SPORT

GR-18 A - LEG EXTENSION

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-18 A - LEG EXTENSION

Фитнес справа, чија што намена е за тренинг на квадрицепсите (предниот дел на нозете). Справата овозможува многу добра изолација и оптоварување на вежбата е позната како лег екстензии. Обично се користи со клекнувања и лег вежби. Корисен начин за тренинг, не се оптоваруваат зглобовите и се создава чувство на удобност, стабилност и безбедност за време на тренинг. Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост.

GR-PRO SPORT, ни нудат професионална фитнес справа со идеална форма што овозможува при тренирање, телото да се чувствува максимално удобно. Функционалноста му е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите. Користен е современ дизајн и компјутерска прецизност при изработката на оваа фитнес справа.

Податоци за справата:

Тежина на тегови: 114 кг.
Тежина на конструкцијата: 130 кг.
Вкупно тежина на уредот: 244 кг.
Должина: 166 см.
Ширина: 117 см.
Висина: 173 см.


Состав:

Изработката е од метал, силиконска клупа, теговите се прекриени со плексиглас преграда. Има осигурувачи за обвивката на конструкцијата. Челично јаже.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри. Се користи за тренинг на ножните мускули.

Tyxo.bg counter