Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-21 A - 5/10 PAIR DUMBBELL RACK

GR PRO SPORT GR-21 A - 5/10  PAIR  DUMBBELL  RACK
GR PRO SPORT

GR-21 A - 5/10 PAIR DUMBBELL RACK

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-21 A - 5/10 PAIR DUMBBELL RACK

 

Професионален Фитнес држач - сталак за тегови, како опрема за фитнес центри.

Состав:

Изработен од метал со одредени делови од сталакот се со силиконска гума и обложување.

Употреба:

За поставување на тегови.

Tyxo.bg counter