Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-22 A - OLYMPIC WEIGHT TREE

GR PRO SPORT GR-22 A - OLYMPIC  WEIGHT  TREE
GR PRO SPORT

GR-22 A - OLYMPIC WEIGHT TREE

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-22 A - OLYMPIC WEIGHT TREE

Професионален олимписки разгранет сталак за поставување на сите видови на тежини со отвор Ø50.

Tежина на сталакот: 45 кг.

Должина: 87 см.

Ширина: 57 см.

Висина: 102 см.
 


Состав:

Изработката е од метал со гумиран слој во брановидна форма.

Употреба:

Разгранет сталак за дискови Ø50 за професионални фитнес центри.

Tyxo.bg counter