Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-23 A - MULTI ADJUSTABLE BENCH

GR PRO SPORT GR-23 A - MULTI ADJUSTABLE BENCH
GR PRO SPORT

GR-23 A - MULTI ADJUSTABLE BENCH

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-23 A - MULTI ADJUSTABLE BENCH

 

Справа - лежалка, чија што функција е за тренинг од различни позиции според аголот на седиштето. Справата овозможува многу добро фокусирање и оптоварување на мускулите според аголот, кој се избира при тренингот. Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост.


GR-PRO SPORT, ни нудат професионална фитнес справа со идеална форма што овозможува при тренирање, телото да се чувствува максимално удобно. Функционалноста на лежалката е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите. Користен е современ дизајн и компјутерска прецизност при изработката на оваа фитнес справа.


Податоци за справата:


Тежина на конструкцијата:  50 кг.

Должина: 150 cм.
Ширина: 69 см.
Висина: 45 см.


Состав:

Изработката е од метал со силиконско седиште.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри. Се користи за тренинг од различни агли и позиции на телото. Можност за подесување на аголот при тренинг.

Tyxo.bg counter