Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-24 A - UTILITY BENCH

GR PRO SPORT GR-24 A - UTILITY BENCH
GR PRO SPORT

GR-24 A - UTILITY BENCH

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-24 A - UTILITY BENCH

Справа - лежалка, чија што функција е за тренинг од 90 степени на седиштето. Справата овозможува многу добро фокусирање и оптоварување на мускулите. Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост.

Функционалноста на лежалката е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите. Користен е современ дизајн и компјутерска прецизност при изработката на оваа фитнес справа.

Податоци за справата:

Тежина на конструкцијата: 24 кг.
Должина: 150 cм.
Ширина: 69 см.
Висина: 45 см.


Состав:

Изработката е од метал со силиконско седиште.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри. Се користи за тренинг од седната положба на телото. Зголемување на бицепсите со рачни тегови, вежба за рамена се популарните вежби користени на оваа справа.

Tyxo.bg counter