Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-25 A - SEATED CURL BENCH

GR PRO SPORT GR-25 A - SEATED CURL BENCH
GR PRO SPORT

GR-25 A - SEATED CURL BENCH

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-25 A - SEATED CURL BENCH

Скотова клупа, чија што функција е за тренинг на бицепсите. Справата овозможува многу добро фокусирање и оптоварување на бицепсот. Идејата за првите вакви справи е првиот победник на такмичењето М. Олимпија - Лари Скот. Функционалноста му е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите. Користен е современ дизајн и компјутерска прецизност при изработката на оваа фитнес справа.

Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост.  

Податоци за справата:

Тежина на конструкцијата: 38 кг.

Должина: 103 см.
Ширина: 76 см.
Висина: 88 см.


Состав:

Изработката е од метал со силиконско седиште.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри. Се користи за тренинг на бицепсот.

Tyxo.bg counter