Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-37 A - SQUAT RACK

GR PRO SPORT GR-37 A - SQUAT RACK
GR PRO SPORT

GR-37 A - SQUAT RACK

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-37 A - SQUAT RACK

 

Професионален олимписки чучнат сталак за поставување на сите видови на тежини со отвор Ø50.

Тежина на конструкцијата: 132 кг.

Должина: 158 см.

Ширина: 130 см.

Висина: 191 см.


Состав:

Изработката е од метал со гумиран слој во брановидна форма.

Употреба:

Чучнат сталак за дискови Ø50 за професионални фитнес центри.

Tyxo.bg counter