Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-41 A - FLAT BENCH

GR PRO SPORT GR-41 A - FLAT BENCH
GR PRO SPORT

GR-41 A - FLAT BENCH

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-41 A - FLAT BENCH

Водорамна клупа, која се користи за тренинг во легната или седечка позиција.

Тежина на конструкцијата: 26 кг. 


Должина: 140 см.

Ширина: 75 см.

Висина: 46 см
.


Состав:

Функционалноста на лежалката (клупата) е висока, има биомеханичка точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функции на мускулите. Користен е современ дизајн и компјутерска прецизност при изработката.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри. Се користи за тренинг во водоравна или седечка позиција со еднорачни тегови. Можност за подесување на аголот на тренинг.

Tyxo.bg counter