Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-43 A - TORSION MACHINE

GR PRO SPORT GR-43 A - TORSION MACHINE
GR PRO SPORT

GR-43 A - TORSION MACHINE

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-43 A - TORSION MACHINE

Оваа справа овозможува многу добра изолација и оптоварување на мускулите на страничните делови на торзото. Кога се прават странично вртливи движења од седната позиција. Корисен начин за тренинг, не се оптоваруваат зглобовите и се создава чувство на удобност, стабилност и безбедност за време на тренинг. Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост.

GR-PRO SPORT, ни нудат професионална фитнес справа со идеална форма што овозможува при тренирање, телото да се чувствува максимално удобно. Функционалноста му е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите. Користен е современ дизајн и компјутерска прецизност при изработката на оваа фитнес справа.

 Податоци за справата:


Тежина на тегови: 91 кг.

Тежина на конструкцијата: 115 кг.
Вкупно тежина на уредот: 206 кг.
Должина: 125 см.
Ширина: 105 см.
Висина: 150 см.

Состав:

Изработката е од метал со силиконска клупа, теговите се прекриени со плексиглас преграда. Има осигурувачи за обвивката на конструкцијата. Челично јаже.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри. Се користи за тренинг на страничните мускули на торзото.

Tyxo.bg counter