Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-46 A - T BAR ROW

GR PRO SPORT GR-46 A - T BAR ROW
GR PRO SPORT

GR-46 A - T BAR ROW

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-46 A - T BAR ROW

Фитнес справа, чија што намена е за тренинг на грбните мускули. Справата овозможува многу добра изолација и оптоварување на мускулуте на грбот. Корисен начин за тренинг, не се оптоваруваат зглобовите и се создава чувство на удобност, стабилност и безбедност за време на тренинг. Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост.

GR-PRO SPORT, ни нудат професионална фитнес справа со идеална форма што овозможува при тренирање, телото да се чувствува максимално удобно. Функционалноста му е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите. Користен е современ дизајн и компјутерска прецизност при изработката на оваа фитнес справа.

Податоци за справата: 


Тежина на конструкцијата: 63 кг.

Должина: 199,5 см.
Ширина: 84 см.
Висина: 51 см.


Состав:

Meтален уред, со гумиран слој - лежиште за нозете.

Употреба:

Фитнес справа за професионални фитнес сали. Се користи за тренинг на грбните мускули. Вежбата е популарна под името "веслање - мечка".

Tyxo.bg counter