Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR PRO SPORT 401/110 - Блузи со кус ракав бели

GR PRO SPORT GR PRO SPORT 401/110 -  Блузи со кус ракав бели
GR PRO SPORT

GR PRO SPORT 401/110 - Блузи со кус ракав бели

Размер:

Цена 900.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT GR PRO SPORT 401/110 - Блузи со кус ракав бели

Блуза со кус ракав погодна за фитнес и други спортови.

Колекција 2009-2010

GR PRO SPORT.

Состав:

91 % Полимид

9 % Еластик.

Tyxo.bg counter