Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT HG 1104 Домашна комбинирана машина

GR PRO SPORT HG 1104 Домашна комбинирана машина
GR PRO SPORT

HG 1104 Домашна комбинирана машина

Цена 24990.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT HG 1104 Домашна комбинирана машина

 

Целосно нов модел гладијатор, со подобрена конструкција, која се одликува со завидна цврстина, поголем пакет тегови и инструкции за различни вежби. Совршен уред како за домот и канцеларијата, така и за во салата.


Со можност за голем сет на вежби:

За гради, за грб  (со различен фат), за раце – скотова, за трицепс, за долниот дел на стомакот со подигање на нозете, стомачни вежби на клупа, за мускулите на нозете. 


Димензии:

Должина: 160 см x Ширина 160 см.x Висина 200 см.

Со максимална тежина  на корисникот до 120 кг

Вкупна тежина на тегови во пакување 47 кг. Врз основа на принципот на макари односот на оптоварување е 1:4, односно 1кг. врши оптоварување како 4кг.

Состав:

Изработката на конструкцијата е од метал, тежините се со силиконски слој. Модерен аеродинамичен дизајн.


Употреба:

За извршување на различни фитнес вежби дома или канцеларија. Уредот е наменет и за фитнес сали. 

Tyxo.bg counter