Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT HG 3044 Домашна комбинирана машина

GR PRO SPORT HG 3044 Домашна комбинирана машина
GR PRO SPORT

HG 3044 Домашна комбинирана машина

Цена: 15990.00 MKD

Промотивна цена: 11190.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT HG 3044 Домашна комбинирана машина

 

Комбиниран Фитнес уред со можност за изведување на вежби за оптоварување на различни мускулни групи.


Димензии:

Должина:100 см.x Ширина 140 см X Висина 200 см.

Со максимална тежина до 120 кг.

Вкупната тежина на тегови во пакување : 45 кг. Врз основа на принципот на макари односот на оптоварување е 1:4, односно 1кг. врши оптоварување како 4кг.

.

Состав:

Изработката на конструкцијата е од метал, тежините се со силиконски слој. Модерен аеродинамичен дизајн.

Употреба:

За извршување на различни фитнес вежби дома или канцеларија. Уредот е наменет и за фитнес сали.

Tyxo.bg counter