Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Kомплет гумирани еднорачни тегови од 2,5 кг.до 25 кг.-10 чифта ( пара ) во комплет HOS-D 1

GR PRO SPORT Kомплет гумирани еднорачни тегови од 2,5 кг.до 25 кг.-10 чифта ( пара )  во комплет HOS-D 1
GR PRO SPORT

Kомплет гумирани еднорачни тегови од 2,5 кг.до 25 кг.-10 чифта ( пара ) во комплет HOS-D 1

нема во моментот

Информација за производот: GR PRO SPORT Kомплет гумирани еднорачни тегови од 2,5 кг.до 25 кг.-10 чифта ( пара ) во комплет HOS-D 1

Комплет еднорачни тегови од  2,5 кг. до 25 кг.

Состав:

Високо квалитетен метал, обложен со гума.

Употреба:

За професионални фитнес центри.

Tyxo.bg counter