Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Oлимписки крива шипка Ø48 мм. 120 см. HOS-L9, GR-PRO

GR PRO SPORT Oлимписки крива шипка Ø48 мм. 120 см. HOS-L9,  GR-PRO
GR PRO SPORT

Oлимписки крива шипка Ø48 мм. 120 см. HOS-L9, GR-PRO

Цена 2790.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Oлимписки крива шипка Ø48 мм. 120 см. HOS-L9, GR-PRO

Олимпискa крива шипка Ø48 мм. 120 см.

Состав:

Високо квалитетен метал.

Употреба:

За тренинг.

Tyxo.bg counter