Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Oлимписки права шипка (издржливост 450 кг.) Ø48 мм. 220 см. со лагер HOS-L11, GR-PRO

GR PRO SPORT Oлимписки права шипка (издржливост 450 кг.) Ø48 мм. 220 см. со лагер HOS-L11, GR-PRO
GR PRO SPORT

Oлимписки права шипка (издржливост 450 кг.) Ø48 мм. 220 см. со лагер HOS-L11, GR-PRO

Цена 16990.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Oлимписки права шипка (издржливост 450 кг.) Ø48 мм. 220 см. со лагер HOS-L11, GR-PRO

Високо квалитетен челик со носивост до 450 кг.

Состав:

Високо квалитетен метал.

Употреба:

На оваа шипка се поставуваат различни типови на тежини.

Tyxo.bg counter