Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT PVC yoga mat, HOS-A 12, GR-PRO

GR PRO SPORT PVC yoga mat, HOS-A 12, GR-PRO
GR PRO SPORT

PVC yoga mat, HOS-A 12, GR-PRO

нема во моментот

Информација за производот: GR PRO SPORT PVC yoga mat, HOS-A 12, GR-PRO

Душек за јога и аеробик со димензии 61 см x 173 см.

Употреба:

За извршување на аеробик и јога вежби во легната или седечка положба.

Tyxo.bg counter