Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Roll up mat, HOS -A 13, GR-PRO

GR PRO SPORT Roll up mat,  HOS -A 13,  GR-PRO
GR PRO SPORT

Roll up mat, HOS -A 13, GR-PRO

Цена 390.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Roll up mat, HOS -A 13, GR-PRO

Душек за вежбање со димензии 142 см.x 60 см. x 1.4 см. 

Состав:

Мек впрегниран сунѓер.

Употреба:

За извршување на јога или аеробик вежби во легната или седечка положба.

Tyxo.bg counter