Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Vinil Dumbell 4 kg. HOS-D 22, GR-PRO

GR PRO SPORT Vinil Dumbell 4 kg. HOS-D 22, GR-PRO
GR PRO SPORT

Vinil Dumbell 4 kg. HOS-D 22, GR-PRO

Цена 700.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Vinil Dumbell 4 kg. HOS-D 22, GR-PRO

Тег за еднорачна употреба со тежина 4 кг.

Состав:

Еднорачен тег со тежина 4 кг.

Употреба:

Тег за еднорачна употреба.

Tyxo.bg counter