Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Vinil Dumbell 5 kg. HOS-D 23, GR-PRO

GR PRO SPORT Vinil Dumbell 5 kg. HOS-D 23, GR-PRO
GR PRO SPORT

Vinil Dumbell 5 kg. HOS-D 23, GR-PRO

Цена 875.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Vinil Dumbell 5 kg. HOS-D 23, GR-PRO

Тег за еднорачна употреба со тежина од 5 кг.

Состав:

Еднорачен тег со тежина 5 кг.

Употреба:

Тег за еднорачна употреба.

Tyxo.bg counter