100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

ISO STAR HYDRATE&PERFORM 400 г

ISO STAR HYDRATE&PERFORM 400 г
ISO STAR

HYDRATE&PERFORM 400 г

нема во моментот

Информација за производот: ISO STAR HYDRATE&PERFORM 400 г

Hydrate&Perform e изотоничен напиток наминет да ги задоволи Вашите хитратациони потреби за време на вежбањето. Содржи јаглехидрати и натриум за двојно дејство: добра рехидрација – изотоничната формула овозможува брза хидрација и подобро гастрично празнење. Со тоа помага да ги подобрите Вашите перформанси и издржливост и да ги намалите мускулните повреди. Одличен извор на енергија: научно е докажано дека Hydrate&Perform напитокот ги подобрува Вашите перформанси за 19%.

Идеален напиток за долги активности, особено за практикување на различни видови на спорт во топла клима.

Употреба:

 150-300 мл. се пијат за време на загревањето пред вежбање и уште 150 мл. 15 минути после тренингот. Се подготвува на тој начин што 3 полни лажици од концентратот се мешаат со 500 мл. вода.

Tyxo.bg counter