Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Labrada C2 Strength 120 капсули

Labrada C2 Strength 120 капсули
Labrada

C2 Strength 120 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Labrada C2 Strength 120 капсули

C2 Strenght  содржи фармацевтски естерифицирана  форма на креатин (C6H13N3O2HCl), дизајниран за да помине низ мембраната на мускулните клетки и да се зголеми обемот на мускулни клетки на начин на кој нема друг креатин  не може. Неговата  единствена молекуларна структура обезбедува големо зголемување на јачината мускулите , користејќи  помали дози отколку со употребата на креатин монохидрат. Ефектот од овој производ е видлив после само неколку дена од употреба. C2 Strenght   не е претворена во креатинин и не предизвикува надуеност. Не е потребно да се меша со јаглехидрати за подобра искористеност.

Состав:

Доза: 3 капсули

Дози во паковање: 40

 

 

Kreatin Etil Estar Hidrohlorid

 

1500 мг.

Употреба:

Земете по  3 капсули двапати на ден. Во деновите кога тренирате, земете една доза (3 капсули), со 3,5 дл вода, 15 минути пред тренинг и една доза (3 капсули) во рок од 30 минути после тренинг. Во денови кога не тренирате земете една доза со 3,5 дл.вода претпладне и една доза попладне. Овој производ се зема на празен стомак или со оброк.

Tyxo.bg counter