Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Labrada CreaLean2 120 капсули

Labrada CreaLean2 120 капсули
Labrada

CreaLean2 120 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Labrada CreaLean2 120 капсули

100% лабораториски потврдена  чистотата на креатин Естер во форма на капсули!

CreaLean2 на  произведителот Лабрада е лабораториски 100%  тестиран чист креатин естер. Ја зголемува силата и мускулната маса. Поради практично конзумирање доаѓа во форма на капсули.

Се користи како енергија за активност - енергијата потребна за да се поднесат напорите во салата за вашето вежбање. И вашите тренинзи  ќе бидат  интензивни и полни со енергија (креатинот е производ кој е докажан да се зголеми силата).

Новата генерација на креатин, 30-40%  е појака  од обичниот  креатин монохидрат. Ова е креатин која не бара фаза на полнење, не бара инсулински шок (конзумирање  на гликоза)  за да се отвори  клеточната мембрана и не предизвикува надувување, исто така и лено се раствора во вода. Е фикасен е кај оние  луѓе каде  монохидратот  нема ефект.

Состав:

 

Доза: 3 капсули

 

creatine ethyl ester hydrochloride

2100 мг.

Употреба:

Земете 3 капсули, 15 минути пред тренинг, 15 капсули , 30 минути после тренинг. Во денови кога не тренирате земете 3 капсули насутро (после доручек), и три капсули после ручек.

Tyxo.bg counter