Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Labrada GlutaLean 500 гр.

Labrada GlutaLean 500 гр.
Labrada

GlutaLean 500 гр.

нема во моментот

Информација за производот: Labrada GlutaLean 500 гр.

Глутамин е аминокиселина од витално значење за раст на мускулите. Тренингот, стресот, несоодветната исхрана можат да ги изгубат природните резерви  на глутаминот во телото. Ова може да доведе до пренасочување на ефектот на обука во цел разградување на мускулното ткиво за да се надомести недостатокот на глутаминот во телото.
Користење на само неколку порции дневно GlutaLean  помага да се зачува резервите на глутамин во мускулите и го спречува нивнота разградување.

Состав:

 

Доза: 5 гр.

Дози во паковање:  100

 

Глутамин

 

5 гр.

Употреба:

Се зема по 5 гр. три пати на ден со вода или сок.

Tyxo.bg counter