Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Labrada Lean Body Bars Gold

Labrada Lean Body Bars Gold
Labrada

Lean Body Bars Gold

нема во моментот

Информација за производот: Labrada Lean Body Bars Gold

Новиoт Lean Body Bars Gold e десерт кој се состои од три слоја на најдоброто чоколадо.Содржи :
-30 гр. Мешавина на протеини
-7 гр. Инсулин
Lean Body Bars Gold е највкусен десерт који до сега е произведен. Во составот содржи 30 гр. kвалитетен протеин, многу малце шеќер, а има освоено златен медал за вкус од American Tasting Institute.

Состав:

Доза: 1 бар  (82 гр.)

Дози во паковање:  1

 

Калории

 

330

Калории од масти

 

80

Вкупно масти

 

9 гр.

Заситени масти

Холестерол

6 гр.

0 мг.

 

Содиум

 

330 мг.

 

Потасиум

 

90 мг.

Вкупно јагленихидрати

 

32 гр.

Диетални влакна

 

2 гр.

Шекер

 

9 гр.

Протеин

 

30 гр.

Витамин А

 

0%

Витамин Ц

 

0%

Калциум

 

10%

Железо

 

10%

Други состојки:

 

LeanPro® Gold Protein Blend (Whey Protein Isolate, Soy Protein Isolate, Milk Protein Isolate), Chocolate Flavored Coating (Sugar, Fractionated Palm Kernel Oil, Cocoa, Nonfat Dry Milk, Whey Powder, Soy Lecithin, Salt, Vanillin), Glycerine, Sugar-Free Caramel [Maltitol Syrup, Fractionated Palm Kernel Oil, Milk Protein Concentrate, Chocolate Liquor, Cocoa, Cream (Heavy Cream, Carrageenan, Mono-Glycerides, Di-Glycerides), Maltodextrin, Sodium Caseinate, Glycerine, Natural And Artificial Flavors, Salt, Di-Sodium Phosphate, Carrageenan, Soy Le


Употреба:

Се конзумира еден десерт после тренинг или кога и да ви треба екстра протеин.

Tyxo.bg counter