100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Labrada Lean Body Instant Breakfast Shake 20 пак.

Labrada Lean Body Instant Breakfast Shake 20 пак.
Labrada

Lean Body Instant Breakfast Shake 20 пак.

нема во моментот

Информација за производот: Labrada Lean Body Instant Breakfast Shake 20 пак.

Оригиналната формула Lean Body e производ кој го заменува вашиот оброк. Правa мерка за комплетен оброк. Сега во нова амбалажа и  подобрени  вкусови: Ванила, чоколадо, јагода, чоколадо-путер од кикирики.

Овој производ ги  заменува и ги обезбедува сите потребни хранливи материи,со многу протеини. Го минимизира складирањето на маснотии и  обезбедува мускулен развој кој е неопходен за сите спортисти. Секој оброк содржи 45 грама LeanPro сo ексклузивен спој на највисок квалитет на протеини. Исто така содржи 24 есенцијални витамини и минерали, а само 1 грам масти.


- 45 грама на  протеини
- формула со помалку јаглехидрати
- без додаток на шеќер
- многу малку масти

Состав:


Доза едно пакетче

Дози во паковање  20

 
     
 
 
 
   
 

Калории

360

 

Калории од масти

60

 
 
 

% Daily Value* 

 

Вкупно масти

7

 Гр.1%

Заситени масти

2.5  гр.

13%

Незаситени масти

0 гр.

 

Холестерол

50 мг.

17%

Содиум

120 мг.

5%

Потасиум

810мг.

23%

Вкупно јагленихидрати

35гр.

12%

Диетални влакна

7 гр.

28%

Шекер

3 гр.

 

Протеин

40 гр.

80%

 

Витамин  A

 

60%

Калциум

 

35%

Витамин E

 

60%

Tиамин

 

70%

Ниацин

 

60%

Фолат

 

60%

Биотин

 

60%

Фосфор

 

30%

Maгнезиум

 

60%

Селениум

 

50%

Maнган

 

160%

Moлибден

 

110%

Витамин  C

 

60%

Ж елезо

 

70%

Витамин K

 

45%

Рибофлавин

 

70%

Витамин  Б6

 

60%

Витамин Б12 B12

 

60%

Пантотенинска    киселина

 

60%

Јод

 

60%

Цинк

 

60%

Бакар

 

60%

Хромиум

 

50%

 

Калори во грамови

 
 

Масти

9

 

Јагленохидтрати

4

 

Протеин

4

 
 

Типичен аминокиселински профил 

 
 

Aланин

1.8 гр.

 

Aргинин

1.2 гр.

 

Aспартинска киселина

  3.8 гр  

Цистин

0.7g


Глутаминска киселина

6.4g

 

Глицин

0.8g

 

Хистидин

0.9g

 

Изолевцин

2.3g

 

Левцин

4.2g

 

Лизин

3.4g

 

Meтионин

1g

 

Фенилаланин

1.7g

 

Пролин

2.9g

 

Серин

2.1g

 

Tреонин

2.3g

 

Tриптофан

0.6g

 

Tирозин

1.6g

 

Валин

2.5g


 

Употреба:

Измешајтено  едно  пакетче со 2 чаши ладна вода или обезмастено млеко. Промешајте  додека не се изедначи. Употребувајте до 4 пати на ден.


Tyxo.bg counter