Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Labrada Recharge 200 капсули

Labrada Recharge 200 капсули
Labrada

Recharge 200 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Labrada Recharge 200 капсули

За разлика од другите креатински производи, со само неколку дена после конзумирање на овој производ  ќе  чувствувате позитивни резултати на своите постапки. Овој производ ги  зголемува вашите мускули, ја зголемува мускулната маса и Ви дава повеќе енергија која не сте ја искусиле со користење на други производи. За да ја зголемите мускулната маса користете го заедно другиот производ од Лабрада - Super Charge!

Производот Recharge ја исполнува својата улога преку:

-Аргинин Етил Естер HCL ја зголемува :цврстината на мускулите , тој делува синергистички со диаргинин малат, кој е супериорна форма на аргинин, како и ги снабдува клетките со хранливи материи и е одговорен за Кребсовиот циклус.


-Креатин Етил Естер HCL е форма на креатин која телото веднаш ја  апсорбира. Поради својата единствена молекуларна структура ги зголемува мускулните клетки подобро од другите форми на креатин.


-Никотинската киселина има важно влијание врз метаболизмот и на снабдувањето со енергија.


-Humanofort е ембрионска пептид матрица за да се зголеми производството на тестостерон во телото и да се скрати времето за обновување.

Состав:

 

Доза 4 капсули

 

Анаболна заштитна мешавина

4000 мг.

Аргинин етил естер

 

Креатин етил естер

 

Никотинска киселина

 

 

 

Употреба:

Земете по 4 капсули , три пати на ден, на празен стомак 30 минути пред вашиот оброк. 

Tyxo.bg counter