Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Labrada Sorenzyme 120 капсули

Labrada Sorenzyme 120 капсули
Labrada

Sorenzyme 120 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Labrada Sorenzyme 120 капсули

Sorenzyme од фирмата   Labrada Nutrition е производ кој содржи :

-Ензими  кои ги намалуваат болките во мускулите;

-Докажано го забрзува опоравувањето за околу  63%;

-Го намалува нивото на кортизол после вежбање;

-Го намалува  заморот и болката во мускулите.

Овој производ е составен од комбинација на протеолитички ензими кои го  спречуваат производството на про-воспалителни  материи и го стимулираат  производството на анти-воспалителни материи.
Го намалуваат производството на  млечна киселина и со тоа се  забрзува обновувањето и намалување на воспалението после вежбање.
Содржи додаток кој  го зајакнува имунолошкиот систем и ја зголемува способноста за одржување на мускулната маса и губење на масти.
Sorenzyme ја зголемува апсорпцијата на хранливи материи до 60%, игра важна улога во универзална состојба на организмот.

Состав:

 

Доза: 4 капсули

Дози во паковање:  30 капсули

 

Protease (500,000 HUT/g) ^

 

 

867 мг.

Trypsin (1:150 Min 150 USP/mg) ^^

 

20 мг.

Bromelain (3300 GDU/g) ^^^

 

45 мг.

Lysozyme Chloride (22,800 U/mg) ^^^^

 

27 мг.

Chymotrypsin (1000 U/mg) ^^^^

 

5 мг.

Papain (50,000 USP/mg) ^^

 

133 мг.

Amylase (100,000 SKB/mg) ^^

 

27 мг.

Lipase (50,000 FIP/g) ^^^^^^

 

27 мг.

Beta-Sitosterol (60/100 Min

 

20 мг.

Beta-Sitosterol Glucoside

 

20

Piper Nigrum (95% Piperine)

 

5 мг.

 

 

 

Други состојки

 

 

^ HUT-Hemoglobin Unit Tyrosine

 

^^ USP-United States Pharmacopeia

 

^^^ GDU-Gelatin Digesting Units

 

^^^^ U-Equivalent to 1,000 USP Units

 

^^^^^ SKB-Sandstedt, Kneen, & Blish method

 

^^^^^^ FIP-Federation Internationale Pharmaceutique

 

 

 


Употреба:

Трае четири капсули еднаш дневно најмалку 45 минути пред оброк.

Tyxo.bg counter