Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Labrada Super Charge! Xtreme 800 гр.

Labrada Super Charge! Xtreme 800 гр.
Labrada

Super Charge! Xtreme 800 гр.

нема во моментот

Информација за производот: Labrada Super Charge! Xtreme 800 гр.

Нова и  подобрена формула, кој ја зголемува мускулната маса, енергија и сила!
Super Charge! Xtreme  е дизајниран да ја зголеми вашата сила, енергија само после 30 минути по конзумирањето на овој производ.
Super Charge! Xtreme ова го  постигнува  со користење на спектарот на клучните состојки кои помагаат во подобрување  на мускулната маса и сила, а создаваат  повеќе анаболичка средина и значајно  закрепнување.
Го намалува физичкиот замор на половина! – Во составот сосржи  1,5 гр. Бета-Аланин во една доза што служи за зголемување на производството на карнозин во мускулите. Помага во нормализација на мускулната  pH вредност, така што можете да  вежбате  подолго со помалку замор. Работи синергистички заедно со креатинот и на тој начин се создава максимална чиста мускулна маса и  се намалува  телесната тежина.
Го намалува менталниот замор на половина! – Со помош на Pikatropin ™, ноотропичко  соединение што го  зголемува протокот на крв до мозокот,  го  намалува менталниот замор.
Ја зголемува сила – Збогатен со  2CM™ Di-Kreatin Malat соединение на креатин и  малатна  киселина, произведуваат  посилна мускулна контракција и сила.
Ја зголемува мускулната големина  и чиста телесна маса - Почнувајќи од првата доза! Збогатено со Азот Малат , супериорна форма на Аргинин дизајнирана да ги наполни вашите мускулите со крв и да ја задржи напумпаноста на целото тело, со Таурин, кој значително го зголемува волуменот на мускулните клетки.

Состав:

Доза:  16 гр.

Дози во паковање:  50

 

 

Енергетска вредност

32Kcal

 

Вкупно јагленихидрати

8 гр.

Шеќери

 

1 гр.

Super Charge® mešavina

7,2 гр.

Faza 1- Energetski/ hemo-dilacioni kompleks

 

Nitrous Malate™ (di-arginin malat)

1125 мг.

Tаурин

1000 мг.

Arginin alfa-ketoglutarat

871 мг.

L-citrulin di-malat

500 мг.

L-tirozin

250 мг.

Metilksantini (kofein)

225 мг.

Faza 2 – Kомплекс за сила и издржливост

 

Creapure® (kreatin monohidrat)

1375 мг.

Betapure® (dehidrovani betain)

500 мг.

2CM™ (di-kreatin malat)

125 мг.

Pikatropin™ (pikamilon)

25 мг.

Faza 3 – Kомолекс за опоравување после тренинг

 

Beta-alanin

750 мг.

N acetyl L-Glutamin

 

500 mg.

Употреба:

Mix 2 scoop  Super Charge in 2 dl water. Drink on an empty stomach 15 minutes before training.

Tyxo.bg counter