Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 2106/ 000 / 01 Машка блуза со кус ракав

Legal Power LP 2106/ 000 / 01 Машка блуза со кус ракав
Legal Power

LP 2106/ 000 / 01 Машка блуза со кус ракав

Боја:

Цена 1200.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 2106/ 000 / 01 Машка блуза со кус ракав

 Машка блуза со кус ракав.

Состав:

50% Полиестер

50% Памук.

Употреба:

Спортска маица за тренирање како и за други пригоди.

Tyxo.bg counter