Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 2106/000-11 Машка блуза со краток ракав

Legal Power LP 2106/000-11 Машка блуза со краток ракав
Legal Power

LP 2106/000-11 Машка блуза со краток ракав

Цена: 1200.00 MKD

Промотивна цена: 600.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 2106/000-11 Машка блуза со краток ракав

 Машка блуза со краток ракав од фирмата Legal Power.

Состав:

50%  Памук

50% Полиестер.

Употреба:

За тренинг и било која друга пригода.

Tyxo.bg counter Valid XHTML 1.0 Transitional