Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 2106/000/02 Машка блуза со краток ракав

Legal Power LP 2106/000/02 Машка блуза со краток ракав
Legal Power

LP 2106/000/02 Машка блуза со краток ракав

Боја:
Размер:

Цена 1290.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 2106/000/02 Машка блуза со краток ракав

Машка блуза за тренинг и за носење во секое друго време.

Состав:

50% Памук

50% Полиестер

Употреба:

За тренинг и носење во секое друго време.

Tyxo.bg counter