Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 2106/500 - машка блуза со кус ракав

Legal Power LP  2106/500 - машка блуза со кус ракав
Legal Power

LP 2106/500 - машка блуза со кус ракав

Боја:
Размер:

Цена: 1200.00 MKD

Промотивна цена: 600.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 2106/500 - машка блуза со кус ракав

Високо квалитетни маици погодни за тренинзи и други употреби. Колекција 2007-2008

Состав:

50% Памук

50%Полиестер

Tyxo.bg counter