Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 2177/614 - стреч со кус ракав

Legal Power LP 2177/614 - стреч со кус ракав
Legal Power

LP 2177/614 - стреч со кус ракав

Боја:
Размер:

Цена: 1100.00 MKD

Промотивна цена: 550.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 2177/614 - стреч со кус ракав

Оригинални спортски маици погодни за тренинг и секакви употреби. Колекција 2008-2009.

Состав:

100% Вештачка свила.

Tyxo.bg counter