Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 2222-115 - машка блуза со кус ракав

Legal Power LP 2222-115 - машка блуза со кус ракав
Legal Power

LP 2222-115 - машка блуза со кус ракав

Боја:
Размер:

Цена: 1200.00 MKD

Промотивна цена: 600.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 2222-115 - машка блуза со кус ракав

Оригинални маици  со висок квалитет. Направени за тренинзи и секакви пригоди. Колекција 2007-2008

Состав:

50 % Памук

50% Полиестер

Tyxo.bg counter