100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 2255/892 машка блуза со кус ракав

Legal Power LP  2255/892 машка блуза со кус ракав
Legal Power

LP 2255/892 машка блуза со кус ракав

Боја:
Размер:

Цена: 1350.00 MKD

Промотивна цена: 675.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 2255/892 машка блуза со кус ракав

Новите модели на маици погодни за тренинг и секакви употреби. Колекција 2008-2009

Состав:

50 %Памук

50%Полиестер

Tyxo.bg counter