Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 2283/892 - машка блуза со кус ракав

Legal Power LP 2283/892 - машка  блуза со кус ракав
Legal Power

LP 2283/892 - машка блуза со кус ракав

Боја:
Размер:

Цена: 1350.00 MKD

Промотивна цена: 675.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 2283/892 - машка блуза со кус ракав

Оригинална спортска маица за тренирање и секакви пригоди. Колекција 2008-2009.

Состав:

50% Памук

50% Полиестер.

Tyxo.bg counter