Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 2448 / 500 / 01 Машка блуза со краток ракав

Legal Power LP 2448 / 500 / 01 Машка блуза со краток ракав
Legal Power

LP 2448 / 500 / 01 Машка блуза со краток ракав

Цена 1290.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 2448 / 500 / 01 Машка блуза со краток ракав

Машка блуза со краток ракав Legal Power. Произведена во Германија.


Состав:

50% Памук

50% Полиестер

Употреба:

Погодна за тренинг и за носење во секое друго време.

Tyxo.bg counter