100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 2577/606 - стреч блуза со долг ракав

Legal Power LP 2577/606 - стреч блуза со долг ракав
Legal Power

LP 2577/606 - стреч блуза со долг ракав

Боја:
Размер:

Цена: 1300.00 MKD

Промотивна цена: 650.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 2577/606 - стреч блуза со долг ракав

Најдобрите стреч маици од Колекцијата на LEGAL POWER сезона 2007-2008.

Состав:

100 % Вештачка свила.

Tyxo.bg counter