Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 2588/745 - машка блуза со кус ракав

Legal Power LP 2588/745 - машка блуза со кус ракав
Legal Power

LP 2588/745 - машка блуза со кус ракав

Боја:
Размер:

Цена: 1200.00 MKD

Промотивна цена: 600.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 2588/745 - машка блуза со кус ракав

Маица со кус ракав. Колекција 2007-2008

Состав:

50 % Памук

50 % Полиестер

Tyxo.bg counter