Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 2658/504 -машка блуза со долг ракав

Legal Power LP 2658/504 -машка блуза со долг ракав
Legal Power

LP 2658/504 -машка блуза со долг ракав

Боја:

Цена 1900.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 2658/504 -машка блуза со долг ракав

Машка блуза Legal Power .

Состав:

50% Памук

50% Полиестер.

Употреба:

Машка блуза со долг ракав погодна за носење во секое време.

Tyxo.bg counter