Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 2699/522 - машки дуксер со долг ракав

Legal Power LP 2699/522 - машки дуксер со долг ракав
Legal Power

LP 2699/522 - машки дуксер со долг ракав

Боја:
Размер:

Цена: 1900.00 MKD

Промотивна цена: 950.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 2699/522 - машки дуксер со долг ракав

Спортски дуксер од Колекцијата 2007-2008 на фирмата Legal Power.

Состав:

80 % Памук

20 % Полиестер.

Tyxo.bg counter