Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 2716/894/42 Машка блуза со долг ракав

Legal Power LP 2716/894/42 Машка блуза со долг ракав
Legal Power

LP 2716/894/42 Машка блуза со долг ракав

Боја:

Цена: 1900.00 MKD

Промотивна цена: 950.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 2716/894/42 Машка блуза со долг ракав

Машка блуза со долг ракав погодна за есенска и зимска сезона.

Состав:

50% Полиестер

50% Памук

Употреба:

За секојдневна употреба.

Tyxo.bg counter