Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 2901/540/02 Машка блуза со краток ракав

Legal Power LP 2901/540/02 Машка блуза со краток ракав
Legal Power

LP 2901/540/02 Машка блуза со краток ракав

Боја:
Размер:

Цена 1290.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 2901/540/02 Машка блуза со краток ракав

Машка блуза со краток ракав, произведена од фирмата Legal Power- Германија.

Состав:

50% Полиестер

50% Памук

Употреба:

За тренинг и носење во секое друго време.

Tyxo.bg counter