Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 3104/405 - елек со капа

Legal Power LP 3104/405 - елек со капа
Legal Power

LP 3104/405 - елек со капа

Боја:
Размер:

Цена: 1300.00 MKD

Промотивна цена: 650.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 3104/405 - елек со капа

Спортски елек со капа и петлици погодна за вежбање и секакви пригоди. Колекција 2008-2009

Состав:

50% Памук

50% Полиестер

Tyxo.bg counter Valid XHTML 1.0 Transitional