100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Legal Power LP 3202/875- елек со капа

Legal Power LP 3202/875- елек со капа
Legal Power

LP 3202/875- елек со капа

Боја:
Размер:

Цена: 1250.00 MKD

Промотивна цена: 625.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Legal Power LP 3202/875- елек со капа

Елек со капа пријатен за вежбање и други пригоди. Колекција 2008-2009

Состав:

80 % Памук

20% Полиестер

Tyxo.bg counter